Followers

Assalamualaikum...

KELAS FANCY COOKIES (FC).

Kelas Fancy Cookies akan mula diadakan di Bella Pastry House.
Jom belajar cara-cara membuat fancy cookies yang sedap dengan hiasan yang cantik.
Anda di ajar membuat cookies, teknik membancuh icing, teknik mewarna dan cara membungkus.
Belajar teknik mewarna dengan cepat dan kemas untuk tempahan yang banyak.
Selepas ketahui teknik-teknik dan RAHSIA akak berjaya membuat tempahan yang banyak dalam masa yang singkat, anda dah mula boleh ambil tempahan tanpa ragu-ragu lagi.... :)
Sila hubungi akak untuk keterangan lanjut.
Terima kasih.

TEMPAHAN FANCY COOKIES

Kepada yang nak membuat tempahan Fancy Cookies silalah buat tempahan anda awal-awal yer.... Akak harap sgt jgnlah order last minute, ramai yang buat tempahan dan perlulah ikut giliran... Tiap-tiap minggu penuh dgn tempahan. Jd akak perlu siapkan untuk yg booking awal dulu. Juga akak harap anda boleh bertolak ansur jika tempahan tak sempat disiapkan pd hari yg dijanjikan jika masih ada masa lg seblm tarikh majlis anda., cuma kdg2 akak perlu sedikit masa lg utk siapkan.
InsyaAllah akak pasti siapkan dan tak akan mungkir janji or lari.. :)
Hrp anda faham la yer..

TEMPAHAN FANCY COOKIES NI BOLEH DI POS KE SELURUH MALAYSIA. INSYAALLAH TAK PECAH!
TQ :)

Fancy Cookies - Nazliah, Pantai Remis.

Fancy Cookies - Nazliah, Pantai Remis.
Repeat order dr Nazliah utk majlis anaknya. Lupa plk majlis aqiqah ke birthday tah... Sori Naz lupa laa... :) Anyway Tqvm ya!

Bahulu kemboja dan kek marble kemboja

Bahulu kemboja dan kek marble kemboja
Sebahagian drpd ribuan kotak bahulu dan kek marble kemboja memenuhi sebahagian ruang rumah saya.... Alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar dgn keizinan dariNya... Syukur Alhamdulillah!

Bahulu kemboja - Sara dan Damian

Bahulu kemboja -  Sara dan Damian
Tempahan dari ibu pengantin Pn Jamilah, bahulu kemboja berserta kotak sebanyak 100ktk dan FC 900pcs. Terma kasih kpd ibu pengantin yg telah membuat tempahan dgn Bella pastry Hse. (Tempahan bahulu sebyk 100ktk blh dibuat tetapi kosnya agak tinggi, hrp maklum). Gmbr FC 900pcs tu nti akak upload kdian, tak jumpa cari plk la... :)

Kek Marble Kemboja - Jannah, Taiping

Kek Marble Kemboja - Jannah, Taiping
Order dari Jannah sebanyak 1500ktk. Jannah ni bekerja di Kl tp majlisnya di Taiping, Perak. Terima kasih byk2 akak ucapkan pd Jannah dan keluarga krn memilih Bella Pastry Hse utk menyiapkan tempahan door gift majlisnya itu... Alhamdulillah syukur tak terhingga pd Allah krn tlh diberi kesempatan menyiapkan tempahan yg sgt byk ini, ditambah lg dgn tempahan 2 pengantin yg lain pd mggu yg sama... Alhamdulillah... :)

Bahulu kemboja - Fairuz, Ipoh

Bahulu kemboja - Fairuz, Ipoh
Tempahan bahulu kemboja berserta kotak, dari Fairuz yg menetap di Sabah tapi kendurinya di Ipoh. Tempahan sebanyak 1000ktk. Terima kasih byk2 pd Fairuz dan keluarga krn buat tempahan dgn akak....

Bahulu Kemboja - Atika, Chemor

Bahulu Kemboja - Atika, Chemor
Bahulu kemboja order dr Atika yg menetap di Sarawak tp majlisnya di Chemor, Perak. Tempahan sebyk 1000ktk, berbagai perisa. T.kasih byk2 pd Atika dan keluarga krn buat tempahan dgn Bella Pastry Hse.

Fancy Cookies - Atika, Chemor

Fancy Cookies - Atika, Chemor
FC, Tart nanas biasa dan Strawberi ini juga tempahan dari Atika untuk dibuat hantarannya. Tqvm...

Fancy Cookies - Munirra, Bentong Pahang

Fancy Cookies - Munirra, Bentong Pahang
FC ni order dari Munirra untuk dipos ke Bentong, Pahang sebanyak 200pcs. Tqvm Munirra krn order dgn akak walaupun jauh... Tema perkahwinannya - 'PEACOCK', ikut contoh yg diberi w.pun bentuknya lain... Hrp berpuas hati la yer :)

BN vs PAS KE???

BN vs PAS KE???
Hehehe... Bergurau jer... Kebetulan pulak tempahan ni diterima utk 2 majlis perkahwinan yg berlangsung pd minggu PRU 13 yg lalu... (5 Mei 2013).

Bahulu kemboja - Pn Saleha, Ipoh.

Bahulu kemboja  - Pn Saleha, Ipoh.
Bahulu kemboja perisa rose, pandan dan oren, tempahan dari Pn Saleha sebanyak 700ktk utk majlis perkahwinan anaknya pd 5 Mei 2013 (Hari mengundi nie...). Pn Salehah ni pun sama spt Pn Azie juga, senang berurusan dgn nya... Terima kasih diucapkan krn sudi buat tempahan dgn kami...

Kek Marble Kemboja - Pn Azie, Kampar, Perak.

Kek Marble Kemboja - Pn Azie, Kampar, Perak.
Tempahan kek marble kemboja sebanyak 1000ktk ditempah oleh Pn Azie dari Kampar, Perak, untuk majlis yg berlangsung pd 4 Mei 2013. Terima Kasih byk2 diucapkan kpd Pn Azie dan suami krn buat tempahan dgn kami.... Senang berurusan dgn Pn Azie ni krn semuanya diserahkan kpd saya utk menyiapkan tempahannya, dari segi corak kotak dan warna... Terima kasih sekali lagi krn beri kepercayaan kpd saya... :D

Fancy Cookies dan Cupcakes - Manju, ipoh.

Fancy Cookies dan Cupcakes - Manju,  ipoh.

Fancy Cookies - Hasleena, Ipoh.

Fancy Cookies -  Hasleena, Ipoh.
Tempahan dari Hasleena utk majlis aqiqah baby boynya di Ipoh... Design diberi oleh Hasleena, akak cuma buat spt dikehendakki shj... Alhamdulillah krn dia berpuas hati dan katanya ramai yg memuji sedap.... Syukur kpd Allah! :D

Fancy Cookies

Fancy Cookies
Fancy cookies ni tempahan dr siapa pun dah lupa dah... minta maaf yer... :)

Bahulu Kemboja - En Rodzi, Sitiawan.

Bahulu Kemboja - En Rodzi, Sitiawan.
Bahulu kemboja + kotak sebanyak 1000ktk tempahan dari En. Rodzi dr Sitiawan, Perak. Utk majlis perkahwinan dua anak lelakinya... Terima kasih byk2 kpd En.Rodzi dan keluarga yg sanggup dtg dr jauh untuk menempah bahulu ni dari Bella Pastry House.... TQVM :D

Tempahanbahulu kemboja - Pn Saleha, Jelapang, Perak.

Tempahanbahulu kemboja - Pn Saleha, Jelapang, Perak.
Tempahan bahulu shj berbagai perisa sebyk 700bj dari Pn Saleha dari jelapang. Terima kasih byk2 krn sudi tempah dgn Bella pastry Hse dan maaf atas kesulitan.... tq...

Kek Marble Kemboja tempahan dr Nina, Ipoh.

Kek Marble Kemboja tempahan dr Nina, Ipoh.
Kek Marble kemboja sebanyak 1400ktk, tempahan dr Nina, anak kpd Toh Demang Perwira Mohd Rasid. Terima kasih byk2 pd Nina dan keluarga krn sudi buat tempahan dgn akak... Syukur kpd Allah krn diberi kemudahan kpd akak dan pembantu utk menyiapkan tempahan ini dgn sempurna... Alhamdulillah... :D

Bahulu kemboja tempahan Pn Zaleha, Tmn Jati, Ipoh.

Bahulu kemboja tempahan Pn Zaleha, Tmn Jati, Ipoh.
Sebahagian drpd tempahan bahulu kemboja sebnyk 1100ktk utk majlis perkahwinan anakPn. Zaleha di Dewan ILP, Ipoh. Terima kasih byk2 pd Pn Zaleha dan keluarga, Selamat Pengantin Baru buat anaknya...

Fancy Cookies tempahan dr Mai, Ipoh.

Fancy Cookies tempahan dr Mai, Ipoh.
Fancy Cookies kepala Mickey, permintaan dr Mai dgn design yg simple diberikan. Tqvm Mai...

Fancy Cookies tempahan dari Sarah

Fancy Cookies tempahan dari Sarah
Tempahan Fancy Cookies utk majlis aqiqah, tqvm sarah...

Fancy Cookies - Alia, Ipoh

Fancy Cookies - Alia, Ipoh
Tempahan ni Alia tempahtk dijadikan hantaran, dia suruh siapkan terus dlm pinggan, senang nak letak dlm dulang hantaran nti... design dari Alia sendiri.... tqvm Alia... :)

Fancy Cookies Hantaran

Fancy Cookies Hantaran
Tempahan dr siapa, tak igt plk... mnta maaf yer...

Fancy Cookies

Fancy Cookies

Fancy Cookies RM1.60/pc (Vanila), RM1.70/pc (coklat).

Fancy Cookies RM1.60/pc (Vanila), RM1.70/pc (coklat).
FC biasa mcm ni hrga spt di atas. Semua FC min order 50pcs + plastik dan ribbon.. Ada mcm-mcm bentuk Love. cupcake, tuxedo, gown, rama-rama, kotak hadiah, kek bertingkat (spt contoh), kapal terbang, bunga, rompers, cradle, bintang dll. Boleh request nk bentuk apa.

Fancy Cookies + fondant = RM2.30/pc (butter cookies), RM2.40/pc (Choc cookies).

Fancy Cookies + fondant = RM2.30/pc (butter cookies), RM2.40/pc (Choc cookies).
Sesuai untuk majlis perkahwinan or pertunangan. Blh buat hantaran juga... Min order 50pcs.

Fancy cookies Bentuk tuxedo dan gown

Fancy cookies Bentuk tuxedo dan gown

Fancy Cookies - kak shila, KL

Fancy Cookies - kak shila, KL
Kak shila tempah fancy cookies juga sebanyak 500pcs. tqvm kak... :)

Kek marble kemboja - Kak Shila, KL

Kek marble kemboja - Kak Shila, KL
Tempahan kek marble ini diterima drpd kak shila dari KL, sebanyak 1000bj. Terima kasih byk2 ye kak shila...

Bahulu kemboja - Fatin, Tasek Ipoh.

Bahulu kemboja - Fatin, Tasek Ipoh.
Bahulu + ktk tempahan dari Fatin untuk majlis perkahwinannya di Tasek. Tempahan sebanyak 1000kotak. terima kasih byk2 pada Fatin dan keluarga.

Tempahan Fancy Cookies dan Bahulu kemboja

Tempahan Fancy Cookies dan Bahulu kemboja

Fancy Cookies RM1.80/pc (Vanila), RM1.90/pc (coklat)

Fancy Cookies RM1.80/pc (Vanila), RM1.90/pc (coklat)
Contoh cookies yg menggunakan fondant utk letak nama. Spt contoh nama baby or nama company.

Fancy Cookies berlidi - Mai, Ipoh

Fancy Cookies berlidi - Mai, Ipoh

Fancy Cookies untuk majlis aqiqah

Fancy Cookies untuk majlis aqiqah
FC untuk majlis aqiah dgn warna tema purple dan putih.

Fancy Cookies Warna tema Pink dan grey

Fancy Cookies Warna tema Pink dan grey

Popcake - warna tema pink hijau

Popcake - warna tema pink hijau

Fancy Cookies Tempahan Pn Faridah, Kastam Chemor, Perak

Fancy Cookies Tempahan Pn Faridah, Kastam Chemor, Perak

Fancy Cookies - Warna tema pink dan putih

Fancy Cookies - Warna tema pink dan putih

Kek Marble Kemboja

Kek Marble Kemboja

Fancy Cookies - warna tema biru dan pink

Fancy Cookies - warna tema biru dan pink

Fancy Cookies - Iqa, Ipoh.

Fancy Cookies - Iqa, Ipoh.
FC butterfly ni tempahan dari Iqa. TQ Iqa krn order FC ni...

Fancy Cookies - bentuk kasut baby

Fancy Cookies - bentuk kasut baby

Bahulu Kemboja

Bahulu Kemboja
bahulu kemboja untuk majlis perkahwinan.

Fancy Cookies - Untuk majlis aqiqah.

Fancy Cookies - Untuk majlis aqiqah.

Fancy Cookies - utk majlis aqiqah

Fancy Cookies - utk majlis aqiqah
Fancy cookies ni termpahan dari siapa pun dah tak ingat.. Kena check balik baru tau siapa yg order... minta maaf ye pada yg order FC ni... n terima kasih!

Fancy cookies - Rynn, Ipoh

Fancy cookies - Rynn, Ipoh
Tempahan dari Rynn untuk majlis perkahwinannya di Kg. Manjoi, Ipoh Perak.

Fancy cookies untuk majlis hari jadi

Fancy cookies untuk majlis hari jadi

Fancy cookies untuk majlis aqiqah

Fancy cookies untuk majlis aqiqah

Fancy cookies untuk majlis hari jadi

Fancy cookies untuk majlis hari jadi

Fancy cookies

Fancy cookies
tempahan dari siapa pun dah lupa... minta maaf yer...

Fancy Cookies - Iqa, Ipoh

Fancy Cookies - Iqa, Ipoh
Design ni request dr Iqa. Tq Iqa krn order dgn akak.

Bahulu dan muffin - Ayu, Ipoh

Bahulu dan muffin - Ayu, Ipoh
Tampahan bahulu an muffin dari Ayu. TQVM ya...

Fancy cookies - cupcake

Fancy cookies - cupcake

Apam polkadot n Fancy Cookies - Khairiah, Sg. Siput, Perak

Apam polkadot n Fancy Cookies - Khairiah, Sg. Siput, Perak
Tempahan ni utk majlis aqiqah baby khairiah yg diadakan di kampungnya di S.Siput pd 8Jun2012. Terima kasih byk2 krn buat tempahan yg byk ni... :D

Fancy Cookies dan Bahulu Kemboja - Ika, JPA Ipoh.

Fancy Cookies dan Bahulu Kemboja - Ika, JPA Ipoh.
Ika order bahulu dan FC utk hadiah kpd kawannya... tqvm Ika...

Fancy Cookies - Yani, Bt. Gajah

Fancy Cookies - Yani, Bt. Gajah
FC tempahan dr Yani. Tq yani krn order lg dgn akak... :)

Apam polkadot n Kek Marble - Kak Shila, KL

Apam polkadot n Kek Marble - Kak Shila, KL
Kak Shila tempah kek n apam ni utk majlis pertunangan adiknya di Taiping pd 8Jun2012. T.kasih byk2 kak shila ye... :)

Fancy Cookies dan Kek Marble - Aza, UPSI Tg Malim.

Fancy Cookies dan Kek Marble - Aza, UPSI Tg Malim.
Tempahan kedua dr Aza, FC utk majlis kawin (kalau tak salah..) dan kek marble + ktk tu utk function di kolejnya.. tqvm Aza... ;)

Fancy Cookies - Shira, Ipoh

Fancy Cookies - Shira, Ipoh
Tempah dr Shira mengikut warna yg dikehandakki... tq Shira... ;)

Fancy Cookies - Emilia, KL

Fancy Cookies - Emilia, KL
Emilia order FC ni utk majlis perkahwinan kawannya di Kedah. Ni kali kedua Emi order dgn akak dan mcm biasa, pak ciknya la yg jd wakil utk ambik FC ni... Anyway tqvm Emi... ;)

Fancy Cookies - Ika, JPA Ipoh.

Fancy Cookies - Ika, JPA Ipoh.
Tqvm Ika krn selalu order dgn akak...

Fancy Cookies & Apam Polkadot - Zaity, KL

Fancy Cookies & Apam Polkadot - Zaity, KL
Tempahan dari Zaity, KL. tqvm yer...

Fancy Cookies dan kek marble - Yani, Bt. Gajah.

Fancy Cookies dan kek marble - Yani, Bt. Gajah.
Tempahan dari Yani utk majlis aqiqah dan bacaan Yaasin di rumahnya... tqvm Yani..

Fancy Cookies Baby Menangis

Fancy Cookies Baby Menangis
Hadiah utk majlis aqiqah cucu saudara di Sg. Buloh, Selangor.

Kek Marble Kemboja - Farah, Teluk Intan

Kek Marble Kemboja - Farah, Teluk Intan
Kek marble ni utk kenduri doa selamat arwah bapa Farah. T.kasih Farah krn sanggup dtg dr jauh utk ambik tempahan ni...

Fancy Cookies Utk Pn. Yon, Ipoh.

Fancy Cookies Utk Pn. Yon, Ipoh.
Hadiah utk majlis pertunangan anak kwn akak di Tmn Meru, Ipoh pd 16mac2012.

Fancy Cookies - Azila

Fancy Cookies - Azila
Order dr Azila utk majlis aqiqah pd 16 Mac 2012. tqvm..

Fancy Cookies - Lina, Penang

Fancy Cookies - Lina, Penang
Fancy Cookies ni tempahan dari Lina untuk majlis perkahwinannya di Penang pada 3 MAc 2012. Tempahan yg dibuat seawal bulan Dis 2011 lagi, sebanyak 1000pcs dan 30bj bahulu kemboja. Terima kasih banyak-banyak kpd Lina dan keluarga yg sudi membuat tempahan dgn akak... Slmt Pengantin Baru buat Lina dan suami semoga kekal hgga akhir hayat.. Amin.

Fancy Cookies - Ifa, Bt Gajah, Perak

Fancy Cookies - Ifa, Bt Gajah, Perak
Ifa tempah fancy cookies ni utk dihadiahkan pd majlis kawannya yg berbangsa cina pd 12 Jan 2012 baru ni. Terima kasih Ifa krn order dgn akak dan sabar sbb dah byk kali delay time ambik tu. Bkn apa oven plk tiba-tiba jer buat hal... emmm....

Fancy Cookies - Nurul, B. Mertajam, Png

Fancy Cookies - Nurul, B. Mertajam, Png
Tampahan FC utk majlis aqiqah dari Nurul. T.kasih byk2 krn sudi order dgn akak...

Fancy Cookies - Aza, Ipoh

Fancy Cookies - Aza, Ipoh
FC ni order dr Aza utk majlis perpisahan di pejabatnya pd 1mac2012. T.kasih byk2 krn order dgn akak.

Popcake dan Bunga Rose - Tengku Shafiq, KL

Popcake dan Bunga Rose - Tengku Shafiq, KL
Popcake dan bunga rose ni dihadiahkan oleh anak buah akak Tengku Shafiq untuk tunangnya Jamy sebaik shj majlis pertunangannya selesai... Romantik la plk... ;)

Cupcake Rose Hantaran - Tengku Shafiq, KL

Cupcake Rose Hantaran - Tengku Shafiq, KL
Cupcake ni akak buat untuk hantaran anak buah akak Tengku Shafiq yg melangsungkan majlis pertunangannya dgn gadis pilihannya Jamy, yg berlangsung di KL pd 24 Dis 2011. Warna temanya pink/hijau muda.

Fancy Cookies - Yantie, KL

Fancy Cookies - Yantie, KL
Tempahan fancy cookies dari Yantie yg tggl di KL. Order sebanyak 100pcs dgn warna tema putih dan tiffany blue untuk majlis pertunangannya pd 25 dis 2011. Terima kasih byk2 pd Yantie dan Slmt Bertunang...

Popcake dan Tart bakul kecil - Aza, Chemor.

Popcake dan Tart bakul kecil - Aza, Chemor.
Tempahan ni dari Aza dgn warna tema purple/pink. Aza order untuk majlisnya pd 24 dis 2011... tp lupa plk majlis apa... Apa pun terima kasih kpd Aza krn order hantaran ni... :)

Bahulu Kemboja - Adha, Kuantan, Pahang

Bahulu Kemboja - Adha, Kuantan, Pahang
Order dari Adha di Kuantan sebanyak 200bj, dgn perisa ros utk majlis perkahwinannya pd 25 dis 2011. Htr by courier. Terima kasih byk2 kpd Adha yg sudi order dgn akak dan Selamat Pengantin Baru... semoga kekal hgga akhir hayat...

Cupcake Rose dan Bahulu Kemboja - Eyja, Ipoh.

Cupcake Rose dan Bahulu Kemboja - Eyja, Ipoh.
Tempahan dari Eyja untuk majlis pertunanganya pada 11 Dis 2011. Terima kasih byk2 yer Eyja dan Pojie... Selamat Bertunang... :)

Fancy Cookies dan Apam Polkadot - Linda, Bkt Gantang, Taiping, Perak.

Fancy Cookies dan Apam Polkadot - Linda, Bkt Gantang, Taiping, Perak.
Tempahan dari Linda untuk majlis pernikahan adiknya di Taiping pada 11 Dis 2011. Fancy cookies sebanyak 100pcs dan apam polkadot sebanyak 100bj. TQVM yer Linda...

Fancy Cookies - Aza, UPSI T.Malim, Perak

Fancy Cookies - Aza, UPSI T.Malim, Perak
Aza tempah fancy cookies ni untuk majlis aqiqah anak buahnya baby Tyra Afyna bt Nubli di Jerantut, Pahang. Tempahan sebanyak 100pcs. Majlis aqiqahnya pada 12Dis2011, warna temanya purple dan pink. Terima kasih byk2 buat Aza krn order dgn akak... come lote orgnya si Aza ni, ala-ala pan asian gitu...:) bakal Guru...

Fancy Cookies - Nurul

Fancy Cookies - Nurul
Inilah diantara deretan order fancy cookies walaupun akak dah tutup order tp masih ada yg mencuba nasib agar dibuatkan fancy cookies ni utk majlis mereka... :) Fancy cookies kali ini order dari Nurul utk majlis aqiqah babynya - BATRISYIA pada 4 Dis 2011. Nurul nakwarna yg terang-terang, so inilah hasilnya... Terima kasih byk2 Nurul n Baby Batrisyia... :)

Fancy Cookies - Mas, Ipoh

Fancy Cookies - Mas, Ipoh
Tempahan dari Mas sebanyak 150pcs utk majlis aqiqah babynya - DANISH, pada 27 Nov 2011. Warna temanya - turquoise. Terima kasih yer Mas, jauh-jauh pun sanggup order dgn akak... Sorang lagi customer akak yg sgt senang berurusan dgnnya... :)

Fancy Cookies - Kuzi, Halaman Meru Impian, Ipoh.

Fancy Cookies - Kuzi, Halaman Meru Impian, Ipoh.
Fancy Cookies ni tempahan dari Kuzi sebanyak 200pcs untuk majlis perkahwinannya pada 27 Nov 2011. Terima kasih byk2 ye Kuzi krn sudi order dgn akak dan krn sudi jemput ke majlisnya... Berurusan dgn org yg tak byk karenah ni hasilnya dah tentulah sgt memuaskan... :) Slmt Pengantin Baru buat Kuzi dan pasangan...

Fancy Cookies - Aimi, Ipoh

Tempahan fancy cookies dari Aimi sebanyak 45pcs utk majlisnya pada 11 Nov 2011. Dalam kalut-kalut tu terlupa pulak nk ambik gmbr...

Fancy Cookies - Wanda, KL

Fancy Cookies - Wanda, KL
Tempahan fancy cookies dari Wanda untuk majlis aqiqah anaknya yg diadakan dikampungnya di Taiping pd 6 Nov 2011. Wanda nak warna campur2 dgn bentuk stroller, rompers dan cupcake. Terima kasih byk2 yer Wanda krn sudi order dgn akak... :)

Fancy Cookies - Nurul, Ipoh Perak

Fancy Cookies - Nurul, Ipoh Perak
Tempahan fancy cookies dari Nurul sebanyak 50pcs untuk majlis cukur jambul anaknya baby Alif pada 8 okt 2011. Warna tema yang diminta dark purple dan putih... (Selepas majlis Nurul sms kat akak, katanya "tq kak sbb buat cookies baby Alif yg cute gilerrr..." Pd Nurul, tq jg sbb berpuas hati dgn hasil kerja akak... ;)

Fancy Cookies - Irah, Pmtg Pauh, Penang

Fancy Cookies - Irah, Pmtg Pauh, Penang
Tempahan fancy cookies sebanyak 1200pcs ni ditempah oleh Irah untuk majlis perkahwinan adiknya pada 17Sept2011, baru ni... Terima kasih banyak2 pada Irah dan keluarga kerana buat tempahan fancy cookies yg banyak ni... Tak ada warna tema, Irah minta dibuatkan warna dan corak bercampur2.... Kepada adik IRah, Zahid dan pasangan, Slmt Pengantin Baru semoga kekal hgga akhir hayat... Amin.

Cupcake Rose untuk Hari Raya

Cupcake Rose untuk Hari Raya
Cupcake ni untuk Hari Raya tp lupa pulak ambil gambar yg dah siap ada ucapan...

Popcake Hantaran - Nurul, Batu Gajah.

Popcake Hantaran - Nurul, Batu Gajah.
Popcake ni ditempah oleh Nurul untuk dibawa ke Terengganu pada 2sept2011 lalu... Warna tema purple/putih. terima kasih byk2 yer Nurul...

Cupcake Rose hantaran - Arifah

Cupcake Rose hantaran - Arifah
Cupcake hantaran order dari Arifah untuk majlis pertunangannya. Warna tema peach.

Popcake Birthday dan Apam Polkadot - Enon, Ipoh

Popcake Birthday dan Apam Polkadot - Enon, Ipoh
Popcake dan apam polkadot ni ditempah oleh Enon untuk birthday Mummynya pada awal bulan september, tapi Enon ambil sehari sebelum Hari Raya 2011 yg lalu. Terima kasih Enon krn order lagi dengan Aunty... :)

Fancy Cookies - Ika, Ipoh

Fancy Cookies - Ika, Ipoh
Fancy Cookies berbagai bentuk dan warna ni ditempah oleh Ika pada 29Julai2011 untuk hadiah majlis harijadi anak kawannya. Ika ni dah banyak kali order dgn akak... terima kasih banyak-banyak yer Ika sebab menyokong produk akak nie... ;)

Bahulu Kemboja - Utk Cukur Jambul

Bahulu Kemboja - Utk Cukur Jambul
Order bahulu kemboja sebanyak 100bj ni dari orang Ipoh, tp akak lupa nak tanya nama dia... Alahai... mcm mana blh lupa ni...? Pada cstmr yg order ni terima kasih bnyk-bnyk yer... Bahulu ni untuk majlis cukur Jambul anak dia pada 16 Julai 2011 kalau tak salah akak... emm.. lupa lagi. Bahulu ni berperisa pandan, oren dan coklat.

Kek Marble Kemboja dan Bahulu Pelangi - Kak Ani, KL

Kek Marble Kemboja dan Bahulu Pelangi  -  Kak Ani, KL
Ni order dari kak Ani untuk rasa je... Akak htr kat rumah mak kak Ani di Ipoh pd 7Julai 2011 lalu. Terima kasih kak Ani yer...

Fancy Cookies - Irah, Pmtg Pauh, Png

Fancy Cookies - Irah, Pmtg Pauh, Png
Irah order 2 perisa fancy cookies - coklat dan vanila dgn berbagai corak. Akak hantar pada 1 Julai 2011 yg lalu. Terima kasih byk2 ye Irah...

Fancy Cookies - Pn. Yati - Ipoh

Fancy Cookies - Pn. Yati - Ipoh
Pn. Yati ni juga dari Ibupejabat Polis, Ipoh. Order 100pcs fancy cookies bentuk gown dan kapalterbang, nak warna pink dan biru untuk dibawa ke Perlis pada 30hb Jun 2011 lalu utk sambut birthday cucunya... Terima kasih kak Yati... sampai confuse saya antara kak Ros dgn Kak Yati ni... sama-sama peramah! : )

Fancy Cookies - Pn Ros dari Ipoh

Fancy Cookies - Pn Ros dari Ipoh
Pn Ros ni dari Ibupejabat Polis, Ipoh. Order fancy cookies ni sebanyak 100pcs utk dibawa ke Sarawak pd 30 Jun 2011, dgn warna tema hijau utk majlis bertandang perkahwinan anaknya. Terima kasih byk-byk ye Kak Ros krn order dgn saya dan terbangkan cookies ni sampai ke Sarawak... : )

Fancy Cookies - Biru Putih

Fancy Cookies - Biru Putih
Order dari Yul juga... Fancy cookies tema biru putih...

Kek Marble + kotak - Rohaida - KL

Kek Marble + kotak  - Rohaida - KL
Rohaida jg order kek marble sebanyak 600kotak. Terima kasih banyak2 yer Rohaida...

Fancy Cookies - Dinnie Affendi

Fancy Cookies - Dinnie Affendi
Fancy cookies bentuk cupcake ni berperisa coklat, saja suka-suka akak buat untuk anak buah akak utk meriahkan lagi malam sebelum hari pernikahannya... comel tak? Jika berminat silalah order...

Khamis, 29 September 2011

Tart Buah-buahan - Ana, Sarawak

Tart ni ditempah oleh Ana dari Sarawak utk hantaran anak buahnya (kalau tak silap) pd 4Dec2010. Akak terpaksa pos guna kotak ais ni utk slmtkan tart ni drp hancur jika guna ktk biasa. Syukur alhamdulillah... tart buah sampai ke Sarawak dgn baik...




0 comments: